BJÖRNA IF
HERRLAG

Björna Bombers 2023

2024-02-28 15:24

Från en annan plats på jorden i solens sken så har jag äran att få presentera att Gurra förlänger en säsong ytterligare med Bombers.

Gustav Näsström 💣

1.Du stannar ytterligare en säsong. Berätta, hur gick tankarna?

Svar: Glädje är något jag de senaste åren värderat allt mer inom fotbollen och det är något Björna som förening ALLTID levererar. Det ser ut som att alla i föreningen kommer behöva dras med mig även denna säsong

2.Hur känns det inför kommande säsong?

Svar: Är otroligt taggad på nästa säsong. Ny tränare blir intressant och jag hoppas vi kommer kunna bygga vidare på allt de positiva från förra året. Försäsongen hade kunnat involvera en gnutta mer löpning för min egen del. Jag befinner mig just nu och har varit i Asien i 2 månader med aningen mer soltimmar än timmar på löpbandet. (Lovar förändring)

Shot! Ett härligt minne från föregående säsong.

Svar: När gubbarna bjöd på korv efter vinst var en höjdpunkt

Fotograf: j.silvenord (instagram)

Spelarnyheter- Comeback
2024-02-26 21:24

På en måndag levererar vi även en härlig comeback i Bombers efter några års frånvaro. Det är med öppen famn vi glädjer oss till att Marcus Eriksson Ehlin är tillbaka i Björna. Välkommen tillbaka! 👊🏼

1. Du är tillbaka till Bombers, en liten comeback! Berätta, hur gick tankarna och varför just Björna?

Svar: Ja suget att börja spela fotboll igen smög sig sakta fram efter att jag började jobba på hemmaplan igen efter några år på bortaplan.

Så då jag väl bestämde mig för att testa igen så föll valet enkelt på Björna eftersom att jag vet vilken fin förening det är. Stommen i laget känner man ju sedan tidigare och de nya ansiktena verka vara härliga grabbar det med så de känns bra!

2. Hur känns det inför kommande säsong och vad kan du bidra med?

Svar: Känns mest spännande och se om kroppen håller ihop och att man slipper massa skador efter en lång tids uppehåll. Man är ju både tyngre och äldre nu sedan man spela sist så kroppen är inte sig lik. Men rutinen sitter väll förhoppningsvis kvar där bak någonstans så på nått vis vill man väll bidra till laget.

3. Shot! Ett härligt minne från det att du tidigare spelade med grabbarna?

Svar: Finns många bra minnen men ett extra härligt minne är väll alltid då vi gick och vann div.4 där 2015.

Längesedan nu men tiden springer iväg fort när man har roligt!

2024-02-26 21:17

Ny vecka och nya nyheter. Näst på tur att fortsätta en ytterligare säsong i vårt härliga gäng är Charlie.

Charlie Grundström  💣

1. Du stannar ytterligare en säsong. Berätta, hur gick tankarna?

Svar: Har tagit en time out och spenderat vintern på varmare breddgrader men suget för fotbollen finns ändå alltid där, och den känslan vi har i laget gör det svårt att motivera sig att spela nån annanstans helt enkelt.

2. Hur känns det inför kommande säsong?

Svar: Känns bara positivt inför säsongen, är otroligt taggad att komma hem och snacka skit i omklädningsrummet med grabbarna igen, och såklart försöka sparka lite boll. Känns även väldigt spännande med ny tränare!

3. Shot! Ett härligt minne från föregående säsong.

Svar: Spontant säger jag Alnö borta då vi än en gång bevisade att seriens sämsta lag kan ha en bra dag ibland 🤙🏽

forograf j.silvenord (instagram)

2024-02-26 21:15

Vi fortsätter att leverera spelar presentationer. Näst på tur att stanna ytterligare en säsong i Bombers är ingen mindre än..

Aron Sjöberg 💣

1. Du stannar ytterligare en säsong. Berätta, hur gick tankarna?
Svar: Det var aldrig nått att fundera på, otroligt kul med fotboll och ännu roligare när man spelar i Björna.

2. Hur känns det inför kommande säsong?
Svar: Lumpen gör att jag missade avslutet av förra säsongen och även en del av kommande säsong. Men det gör bara att jag är ännu mer taggad på att kunna börja spela fotboll igen.

3. Shot! Ett härligt minne från föregående säsong.
Svar: Många roliga stunder men bästa måste vara när jag avgjorde på tilläggstid mot FV. Fotograf @j.silvenord (instagram)

2024-02-18 13:44

Söndags nyheter, vi har en spelare till att presentera. Vi glädjer oss till att presentera att Isak är klar för ytterligare en säsong i Bombers .

Isak Silvenord  💣

1. Du stannar ytterligare en säsong. Berätta, hur gick tankarna?

Svar: Jag kom in bra i gruppen förra säsongen och trivs riktigt bra så det var ett lätt beslut att ta😀 det ska också bli spännande med en ny tränare.

2. Hur känns det inför kommande säsong?

Svar: Känslan är bra och jag är riktigt taggad! Ser också framemot att slå några tunnlar i kvadraten😉

3. Shot! Ett härligt minne från föregående säsong.

Svar: Det måste vara när vi vann med 2-1 mot FV borta på Olympia då vi avgjorde på tilläggstid

fotograf: j.silvenord (instagram)

Lör 7/10 13:00