Samling:18:00
Seger mot Härnösand 2
2022-08-11 20:59

Det blev seger i omstarten hemma mot Härnösands SK 2 med 3-1 efter 0-0 i paus.

Vi gör en bra första halvlek där vi är aktiva som vi pratat om innan, vi vill ha boll och tar initiativ. Dessutom skapar vi några rejält heta målchanser där vi borde fått in ett eller två mål, vi hade bland annat ett skott i stolpen och några frilägen. Men inga mål i första halvlek.

I paus pratade vi om att fortsätta som vi gjorde i första men med lite bättre kvalitet i passningarna. Vi rivstartade andra halvlek med två mål på 2 minuter, båda målen av Maja U i den 48:e och 50:e minuten. Sedan måste vi göra lite ofrivilliga byten, bland annat pga skada som ställer till det för oss lite. Sedan bjuder vi på en reducering i den 63:e minuten som ger Härnösand energi, men vi står emot bra och Härnösand skapar inte så många farliga målchanser. I slutminuterna punkterar vi matchen när Felicia nickar in hörna och fastställer slutresultatet 3-1.

Idag är vi nöjda med både resultatet och prestationen. Vi hade rätt inställning idag och var aktiva som vi pratat om innan. Sedan kan vi ha lite bättre kvalitet i passningsspelet, men på det stora hela gör vi det bra och alla krigar hela matchen.