Tävling:
Matchnummer: 220201028
Samling:18:00
2022-06-30 21:53

Det blev förlust i den sista matchen innan uppehållet borta mot Modo med 1-4 efter 1-2 i paus.

Vi börjar bra denna match men åker på en kalldusch redan i den 4:e minuten när Modo gör 1-0 på sitt första anfall. Vi repar dock mod och kvitterar redan efter 6 minuter när Vera trycker in bollen efter en hörna. Sedan blir det en rätt öppen halvlek med målchanser åt båda håll men det är Modo som tar ledningen igen i den 26:e minuten. En jämn första halvlek med målchanser åt båda hållen där vi förjänar mer än att ligga under.

Vi gör en ok första men det finns saker att skruva på, framförallt att vi har ett större tålamod i vårt anfallsspel. Att vi inte har för bråttom att söka den avgörande passningen. Andra halvlek börjar rätt likt den första, men när Modo ökar på sin ledning till 3-1 i den 58:e minuten så tar den luften ur oss lite i värmen. Vi jobbar på och krigar, skapar några målchanser men det vill sig inte riktigt framåt. Modo dödar matchen i den 67:e minuten då de sätter slutresultatet 4-1.

Tyvärr tryter orken för oss i andra och vi orkar inte riktigt skapa tillräckligt för att komma ikapp, Desirees ribbträff ett talande exempel på det. Skönt att vi inte viker ner oss utan försöker fortsätta spela vårt spel. Tyvärr gör vi lite för mycket enkla misstag i vårt passningsspel som Modo kan utnyttja och kontra på oss. Nu blir det uppehåll och vila skallen från fotboll några veckor, även om vi kommer att träna på med fys.