Samling:18:00
Förlust mot Domsjö 2
2022-06-16 21:17

Det blev förlust med 2-3 hemma mot Domsjö 2, efter 2-2 i paus.

Det var lite struligt för oss innan match idag då vi med en tunn trupp och ytterligare återbud fick vi kalla in Therese Angerstig och Nora Hägglund. När dessutom Wilma måste kliva av innan matchen får vi ändra redan där. Men de första 25 minutrarna är det bästa vi gjort i år, spelar bra fotboll och gör 2 snygga mål på djupledsspel som vi tränat på senaste veckorna. 1-0 i den 13:e minuten när Maja frispelar Cornelia som fri sätter den. I den 18:e minuten är det dags för nästa fina djupledsboll då Anna frispelar Desiree som säkert sätter 2-0. Men med några krassliga spelare så tröttnar vi och tvingas till byten och Domsjö kan ta över spelet och de kan både reducera och kvittera innan halvleken är slut.

I andra börjar vi rätt bra men sedan tryter orken igen och Domsjö tar över mer och mer. Till slut orkar vi inte stå emot och i den 75:e minuten så kan de trycka in 2-3 i en trasslig situation efter en hörna. Vi försöker forcera men orkar inte skapa tillräckligt. Trots förlusten ska vi vara nöjda med vår prestation, vi gav allt vi hade men det räckte inte riktigt till idag. Therese och Nora som kommer in och inte har tränat gör det riktigt bra. Men vi ska vara nöjda att vi krigade hela matchen och inte faller igenom. Det är en styrka vi haft i år, att vi alltid är med i matcherna även om vi spelet inte stämmer.