Matchnummer: 220201011
Samling:18:00
2022-05-24 21:07

Det blev tyvärr förlust hemma mot KB65 med 1-2 efter 1-1 i paus.

Det blev en match där det mesta gick emot oss. Vi ville spela med fart idag men det blev nästan tvärtom, vi var passiva i försvarsspelet och stressade när vi hade boll så vi fick inte något flyt i vårt spel. Dessutom fick vi en utvisning i 21:a minuten så större delen av matchen fick vi spela med en mindre. Det kan gå fort i fotboll ibland, vi hade nästan noterat 1-0 till oss men bollen gick över och i frustrationen över missen kom ett ord som genererade ett rött kort. Inget att säga om det. Istället gör KB65 0-1 i den 26:e minuten på en hörna där vi inte får bort bollen. Vi kvitterade i den 33:e minuten då Maja Ulander fri rundade målvakten och rullade in kvitteringen. Vi skapade ändå flera chanser i första och borde gjort något mål till.

Så till andra hade vi en bra känsla då vi trots en mindre skapade betydligt mer än KB65. Tyvärr så tvingades vi till några byten som inte var planerade och fick ändra om i vår uppställning. I den 75:e minuten tar KB ledningen då ett långskott går in, inte särskilt rättvist. Vi trycker på för att få in en kvittering men lyckas inte riktigt skapa tillräckligt på slutet.

Ingen bra match från vår sida idag, trots det borde vi ändå vunnit sett till målchanserna. Men prestationen var långt ifrån vad vi kan. Men det är starkt av oss att föra spelet stora delar av matchen och skapa så många chanser som vi gjorde men en mindre, men tyvärr räckte det inte idag.