SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BJÖRNA IF
DAMLAG

Björna IF
1 - 0
Köpmanholmen-Bjästa IF
Björna IF1 - 0Köpmanholmen-Bjästa IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:tis 15 augusti, 19:00
Plats:Biggevallen
Tävling:
Matchnummer: 220201088
Samling:18:00
Referat: Björna IF - Köpmanholmen-Bjästa IF
Skön seger mot KB65 med 1-0!
2023-08-15 22:33

Våraäsongens sista match hemma mot KB65 blev en kamp och viljeseger för vårt Gul/Svarta lag.

Vi pratade innan matchen om att det skulle mycket handla om att vinna kamperna, stå upp och hjälpa varandra genom bra kommunikation. 

 

De första 15-20 min så var vi med men allt för försiktiga och passiva. Vi backade hellre än stod upp volketgjorde att KB fick lite tryck på oss utan att behöva förta sig. Dock glimrande vi till med en del djupledsspel där vi så när kom till avslutslägen. Det var också en omställning där vi vinner boll på mittfältet som Ella hittar Dessan I djupled som springer sig fri och lägger in bollen vid bortre stolpen.

 

Efter målet så får vi bättre ordning på positionerna och blir mer bestämda. Kommer närmare våra motståndare vilket gör att vi är det bättre laget andra halvan av första. KB skapar en riktigt het chans efter ett missförstånd i backlinjen men där Jennifer reparerar eget misstag och rensar bort bollen en bitfrån mållinjen. 

 

Andra halvlek så trycker KB på för en kvittering och pumpar på med långa bollar mot vår backlinje men skapar bara några halvchanser fram till slutminuterna. Mängder av hörnor där vi är starka och får bort bollarna. Emilia äger sitt SO matchen igenom. Vi skapar ett par bra chanser på kontringar där Dessan och Tyra är nära att komma till mål läge. En del skador gjorde att det blev en hel del tillägg (6 min) där KB trycker på än mer med lyftningar men backlinje och Emilia står pall och vi avgår med segern.

 

Bortsett första kvarten så gör hela laget en grym kämpainsats och skönt att få vinna när man lägger ner allt det här slitet. En eloge till hela laget. 

 

Nu inväntar vi lottningen av slutspelserien där vi får fem matcher för att utse en seriesegrare. Det kommer att bli fem tuffa matcher mot dem bästa lagen. Vi tränar nu på för att komma väl förberedda till dessa matcher.

 

Dagens stjärnor:

3 Emilia J

2 Vera G

1 Maja U


<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Sön 7/4 16:00
1 - 3  
Sön 17/3 18:00
2 - 3  
Sön 24/9 13:00
2 - 2  
Sön 17/9 11:30
3 - 0  
Lör 9/9 15:00
5 - 0  
Sön 3/9 13:00
3 - 3  
 
 
Våra Sponsorer