SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BJÖRNA IF
DAMLAG

Björna IF
1 - 2
Arnäs/Själevad 2
Björna IF1 - 2Arnäs/Själevad 2

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 19 maj, 15:00
Plats:Biggevallen
Tävling:
Matchnummer: 220201017
Samling:14:00
Förlust 1-2 mot Arnäs/Själevad
2024-05-19 22:48

På ett blåsigt Norbergsvallen så tog vi oss an Arnäs. Ett lag precis som oss vi rulla boll. Arnäs är ett välskolat lag och tillsammans bjuder vi upp till dans.

Vi börjar som vanligt lite darrigt och Arnäs har initiativet och vinner dueller och utmanar oss en del, men utan att skapa några direkta farligheter.

 

Vi är lite stressade och slår bort en del enkla pass som gör att vi får det jobbigt med deras omställningar.

 

Det utmynnar i en Fp efter knappa 20 min där Ida räddar bollen men Arnäs är hetast på returen och petar in 0-1. Efter det börjar vi lyfta oss som lag och sakta men säkert tar vi över allt mer. Vi har dock svårt att skapa riktigt heta chanser och resultatet står sig till paus.

 

I andra med motvind så är det fortsatt vi som styr mest på mitten. Vi kombinerar oss fram i mitten, på kanterna men har svårt att komma fram till avslutslägen. Men i 62 min så hittar vi Dessan I djupled som kommer igenom fri med målvakten. Dessan är först i den duell som uppstår och blir fälld med straff som följd. Tyvärr skadar Dessan axeln i situationen och får byta. Felicia är bergsäker och rättvist kvitterat till 1-1. Sedan fortsätter vi att spela bra, vi har initiativet och kommer gång på gång mot Arnäs försvar som dock är väl samlade och försvarar sig bra. 

 

Så får vi en Fp emit oss strax utanför SO där kapten Boström i Arnäs skjuter ett tungt skott som överraskar Ida lite som räddar men bollen letar sig in I målet ändå. Tungt men vi fortsätter jaga på och tar över helt och hållet sista 20. Vi skapar halvchanser men det lilla extra saknas och Arnäs håller undan till vinst.

 

 

 

 

Surt så klart men vi gör ändå mycket bra saker. Vi behöver bli lite noggrannare med boll, bli lite spetsiga sista tredjedelen för att kunna hota ett såväl organiserat lag som Arnäs.

 

 

 

 

Vi kommer att komma tillbaka stärkt av det här och vara ännu lite bättre mot KB65 nästa helg.

 

 

 

 

Målskytt

 

Felicia O

 

 

 

 

Matchens stjärnor

 

3 Maja K

 

2 Madde P

 

1 Sandra P


<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Tis 4/6 19:00
2 - 1  
Tor 30/5 19:00
2 - 3  
Sön 26/5 15:00
7 - 0  
Sön 19/5 15:00
1 - 2  
Tor 16/5 19:15
1 - 6  
Tis 7/5 19:00
0 - 6  
 
 
Våra Sponsorer