SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BJÖRNA IF
DAMLAG

Älandsbro AIK
3 - 3
Björna IF
Älandsbro AIK3 - 3Björna IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 03 september, 13:00
Plats:Brovalla IP
Tävling:
Matchnummer: 220202004
Samling:11:30
Oavgjort mot Älandsbro
2023-09-03 17:16

Ett kryss med mersmak i toppmötet!

Med en hel del folk borta så var det en del nya och gamla spelare som fick chansen. Vi pratar innan matchen om att våra motståndare spelar mycket långa bollar och att vi måste vara allert på det. Vi skulle dessutom vara på tå från start. Något vi haft svårt för i många matcher. Båda sakerna besannades. 

 

Vi spelar boll efter marken och är det spelförande laget. Älandsbro lyfter långa bollar på sin toppforward och skapar sina lägen utifrån det. Vi håller ganska bra koll på det spelet men trots det gör Jennie Beijar 3 mål. Det första är mest tur då ett missriktat inlägg ramlar in i bortre burgaveln. De andra 2 är typiska mål av en målskytt. Det som är härligt att se är att vi fortsätter trumma på, spelar fin fotboll längs gräset och vinner mycket dueller.

 

3-1 till hemmalaget Speglar inte det som händer på planen. Men vi hänger inte med huvudena utan känner att det är vi som styr. Vi gör några förändringar i halvtid och får ett än större spelövertag. Kommer runt på båda kanterna gång på gång men saknar lite sista udden. 

Men målen ska komma fullt rättvist. 2-3 efter frispark där Lisa K är först på returen och dundrar in bollen.

Vi fortsätter trycka på men även hemmalaget kommer till 2 fina lägen där Emilia agerar föredömligt och räddar. 

Till slut kommer också kvitteringen när vi efter inspel från kanten vinner andra bollen och dagens 20-åring Ella U dundrar in bollen i nättaket.

Rättvist kan man minst sagt säga. Sedan skapar vi någon halvchans men matchen slutar oavgjort.

 

Vi summerar matchen som säsongens bästa sett till vårt spel och den inställning som vi visar upp. Ingen hänger med huvudet trots tunga mål i baken.

 

Efter det oavgjorda resultatet är tabellen ett riktigt getingbo med 3 lag på 4 poäng och 1 lag på 3 poäng med 3 matcher kvar. Vi går för 3 vinster så får vi se hur långt det räcker.

 

Nästa mamatcspelsr vi hemma på lördag 9 seseptember. 15.00 då vi på fotbollens dag ska ta oss an Arnäs/Själevad2. Där vi har revansch att utkräva på oss själva från våromgången då det blev 2-2 men motståndarna var det bättre laget. 

 

Dagens målskyttar:

Felicia O

Lisa K

Ella U

 

Matchens stjärnor:

3 Ella U

2 Maja K

1 Jennifer Å


<< Tillbaka

Spelade matcher
Sön 24/9 13:00
2 - 2  
Sön 17/9 11:30
3 - 0  
Lör 9/9 15:00
5 - 0  
Sön 3/9 13:00
3 - 3  
Sön 27/8 13:00
3 - 1  
Tis 15/8 19:00
1 - 0  
 
 
Våra Sponsorer