SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BJÖRNA IF
DAMLAG

Björna IF
3 - 1
Domsjö IF lag 2
Björna IF3 - 1Domsjö IF lag 2

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 27 augusti, 13:00
Plats:Biggevallen
Tävling:
Matchnummer: 220202003
Samling:11:30
Vinst i premiären av slutspelsserien
2023-08-27 16:53

Vi fick revansch mot Domsjö 2 på Norbergsvallen.

Slutspelsserien som avgörs mellan dem 6 bästa lagen från vårsäsongen drog igång med hemmamatch mot Domsjö 2.

 

Ett Domsjö som slog oss stort i juli 0-5 vilket innebar ett revanschsuget gäng. Vi vill komma ut aggressiva från start, men som i många matcher den här säsongen så börjar vi försiktigt och passivt. Domsjö gavs oceaner av tid med följden att dem slog många bollar i djupled bakom vår backlinje och vann dueller. Att dem då tog ledningen i 7 min efter just ett sådant spel där vi inte är på tå var inte helt oväntat men kändes onödigt.

 

Men sakta men säkert växer vi in i matchen. Vi tar över allt mer även om vi inte spelar på topp. När vi vinner boll så spelar vi oss till lägen men det där sista fattas. Men kvitteringen ska komma innan paus. Efter en hörna blir det trassligt framför mål och det slutar med att Britta petar in den från nära håll. Skönt och ganska välförtjänt även om vi inte skapat dem heta chanserna. 

I paus pratar vi återigen om att bli aggressivare, och det var precis vad vi nu blev. Ett helt annat lag dom ät på tå och kliver in och vinner dueller. Får spelvändningar, spelar iombinationsspel på mitten och vårt signum att hitta bollar efte rmarken bakom backlinjen sårar Domsjö gång på gång. Två av dessa djupledsspel leder också till mål där Ella hittar Dessan som från sin vänsterkant sprintar igenom och är klinisk i avsluten.  Äl i ledningen så spelar vi med ett helt annat självförtroende och är på tå, vinner bollar, täcker upp för varandra och täta bakåt. 

 

Slutsatsen är en så där första halva och en bra andra vilket leder till en rättvis seger. 

 

Nu får vi en veckas träning innan nästa match. Då ställs vi mot tuffast möjliga motstånd då vi möter obesgreade Älandsbro borta. Även där har vi revansch att utkräva efter förlusten i våras.

Hoppas ni hänger med och hejar fram vårs tjejer!

 

Mål:

2 Desiree 

1 Britta

 

Matchens stjärnor:

3 Kajsa Ö

2 Vera G

1 Desiree P


<< Tillbaka

Spelade matcher
Sön 24/9 13:00
2 - 2  
Sön 17/9 11:30
3 - 0  
Lör 9/9 15:00
5 - 0  
Sön 3/9 13:00
3 - 3  
Sön 27/8 13:00
3 - 1  
Tis 15/8 19:00
1 - 0  
 
 
Våra Sponsorer