Matchnummer: 220201049
Vinst mot Höga Kusten
2023-06-29 23:21

En fantastisk match en fantastisk sommarkväll slutar med 3 poäng!

Inför kvällens match så var fokuset på att vara på tå från start och att vara aggressiva I vårt försvarspel.

Snacka om att det var det vi fick se. Från minut 1 till 92 så var tjejerna just det, på tå och aggressiva I försvarsspelet.

Dessutom spelade vi med ett stort tålamod och vårdade bollen. Hittade flera sätt stt komma till anfall och avslut. Tackvare att försvarsspelet satt så vann vi massor med bollar i vår backlinje och mittfältet så sedan ledde till att vi gång på gång hotade i djupled i mitten eller på kanterna.

En första halvlek där vi skapar närmare 10 rejäla målchanser varav 3 resulterar i mål. Vi fortsätter andra halvlek på samma sätt och skapar än mer. Höga Kustens.försök strandade hela tiden på vår backlinje där alla gjorde ett fantastiskt jobb. Till följd av det så vann vi bollar som.sedan vårt mittfält kunde kombinera sig upp i plan och skapa alla dessa målchanser.

Slutresultatet 6-0 speglar matchen väl då vi inte släppte till i princip en enda.målchans förutom något distansskott som Emilia enkelt tog hand om.

Slutsatsen är att laget från Emilia till Dessan på topp gör en helgjuten insats och spelar med ett lugn tillsammans med.ett stort självförtroende. Vi tränare kan i princip sätta check på allt som vi tränat och pratat om under dem senaste veckorna.

Kvällens målskyttar:

Désirée 3

Cornelia, Felicia, Madeleine 1 var

Att utse matchens stjärnor.är ju inte.helt enkelt när hela laget gör en så.bra match, men då vårt fokus var just att.hitta.rätt.i försvarsspelet så tillfaller.stjärnorna: