Matchnummer: 220201019
Samling:18:00
Förlust mot Remsle
2023-05-17 10:24

Det blev förlust i bortamatchen mot Remsle 2 på Nipvallen med 0-3 efter 0-1 i paus.

Det blev en tuff första halvlek för oss mot Remsle. Remsle med några kvalitetsspelare gav oss ingen tid med boll så vi hade svårt att få igång vårt passningsspel. Vi kunde ändå tagit ledningen när Desiree sprang sig fri men bollen satt i ribban via målvaktens händer. Istället tar Remsle ledningen med 1-0 i den 14:e minuten, efter det får vi kämpa för att hålla oss kvar i matchen. Vi lyckas inte riktigt sätta varken försvars- eller anfallsspel. Men vi håller 0-1 halvleken ut.

Vi pratar igenom några saker i pausen och kommer ut som ett nytt lag. Vi kommer igång med vårt passningsspel och börjar skapa målchanser men istället för 1-1 så lyckas Remsle göra 2-0 efter 51 minuter på ett långskott. Men vi fortsätter jobba på men bollen vill inte in trots att vi har tre frilägen lyckas vi inte få in den., istället kontrar Remsle in 3-0 i slutminuten.

Efter våra två första matcher där vi kunnat rulla boll som vi vill så hamnade vi ett annat läge denna match. Remsle pressade oss hårt och gav oss lite tid med boll, vilket vi inte kunde hantera i första halvlek. Men vi gör en riktigt bra andra halvlek där vi kommer mer rätt både i försvars- och anfallsspel. Det som saknades var ett mål som hade gett oss den energi vi behövt för att kunna forcera mot slutet. Men väldigt glädjande att vi kan skaka av oss den mindre bra första halvleken och gå ut och göra en betydligt bättre andra halvlek. Med lite flyt hade vi kunnat ta poäng denna match, men då måste vi göra mål. Alla ska beröm denna match för att vi inte viker ner oss utan krigar på och gör match av detta trots den mindre bra första halvleken.